Яндекс.Метрика

Золотиста рибка

Для приготування золотистої смаженої рибки необхідно:
— дві — три риби (минтай або хек) —
— 50 грам пшеничного борошна-
— дві — три щіпки солі-
— 30 грам соняшникової олії.

Золотиста рибка

Етапи приготування:
1. Для початку необхідно почистити і гарненько вимити рибу. Потім її потрібно нарізати на невеликі шматочки, по два — три сантиметри. Що б риба не розлазиться при смаженні її потрібно купувати злегка морожену або живу, так як заморожена риба, після розморожування, розвалюється.

Золотиста рибка

2. Нарізані рибьячі шматочки з усіх боків натираємо сіллю.
3. У глибокий посуд насипаємо борошно і обвалюють у ній кожен шматочок риби.

Золотиста рибка

4. Розігріваємо на середньому вогні сковороду. Наливаємо в неї соняшникову олію і викладаємо шматочки риби. Обсмажуємо з кожного боку по дві — три хвилинки, поки не утвориться золотава скоринка.
Рибка виходить осінь мьякою і смачною.

Золотиста рибка

Приємного вам апетиту!

Дивись ще:

Оставить комментарий

Вы должны авторизоваться для отправки комментария.