Яндекс.Метрика

Запечена картопля з мьясом в рукаві

Запечена картопля з мьясом в рукаві

Що сьогодні приготувати? Вічне питання, коли втомився або нездужає. Хочеться щось легко, швидко і не стояти біля плити. Є пропозиція! Витратьте 10 хвилин на підготовку продуктів і можете сміливо відпочити хвилин 40. «Розумна» техніка все зробить для вас. Про що мова? Приготуйте запечена картопля з мьясом в рукаві.
Зберіть складові страви:

Запечена картопля з мьясом в рукаві

— мьясо-
— картопля-
— цибуля-
— кріп (свіжий або сушений) —
— сіль-
— олія оливкова.

Запечена картопля з мьясом в рукаві

Підготуйте для початку мьясо. Розріжте на шматки, приправте спеціями, полийте соєвим соусом і перемішайте з подрібненою цибулею.
Залиште його і беріться за картоплю. Почистіть його і гарненько промийте. Якщо бульби середньої величини, залиште цілими. Якщо бульби дуже великі, можна розрізати уздовж навпіл.

Запечена картопля з мьясом в рукаві

Посоліть картоплю, приправте кропом і полийте олією. Перемішайте.

Запечена картопля з мьясом в рукаві

У заздалегідь приготований рукав перемістіть картоплю.
Зверху укладайте красиво мьясо з цибулею.

Запечена картопля з мьясом в рукаві

Закривайте рукав і відправляйте запікатися.
Картопля запікається в мьясному соку і набуває румьяний вид. Ароматно, красиво, соковито, смачно! Запечена картопля в рукаві, а також мьясо просто тануть у роті. Овочевий салат буде відмінним доповненням до гарячого блюда. А головне, при підготовці ви не витратили сили, а навпаки відпочили.

Запечена картопля з мьясом в рукаві

Дивись ще:

Оставить комментарий

Вы должны авторизоваться для отправки комментария.