Яндекс.Метрика

Сирно-полуничний коктейль

Приходить літо, а з ним і пора свіжих фруктів і ягід.

Відмінним варіантом у спекотний літній день буде освіжаючий смузі з ягодами полуниці.

Смузі дуже популярний напій серед бажаючих схуднути, оскільки в складі в оригінальній рецептурі не присутній цукор. Проте для тих, хто не дуже стурбований проблемою зайвих кілограмів за смаком доведеться саме цей рецепт освіжаючого смузі, з невеликим додаванням згущеного молока.
Особливість смузі полягає в тому, що він подається прохолодним і однорідним, перетертим в блендері, але в той же час досить густим. Тому таким напоєм можна замінити один із прийомів їжі. Однак смузі, рецепт, якого буде описаний нижче, вельми калорійний, тому вживати його краще в першій половині дня.

Перейдемо до приготування, нам буде потрібно:

1 — Сир (маложирний або знежирений) — 3 столові ложки
2 — Молоко — 200 мл
3 — Згущене молоко (без добавок) — 3 столові ложки
4 — Полуниця (заморожена або свіжа) — 300 грам
5 — Лід — 3 кубики

Власне сам рецепт:

У чашу блендера послідовно поміщаємо компоненти:

Першим компонентом відправляємо в блендер молоко. Збиваємо його на найбільшій швидкості до повітряного стану

tvorozhno-klubnichnyj-smuzi_2

Другий компонент — сир.

tvorozhno-klubnichnyj-smuzi_3

Додаємо поступово по одній ложці сир і збиваємо трохи блендером.

Для смузі краще використовувати перетертий сир без зерен, але якщо такого немає, то підійде звичайний, правда смузі при цьому вийде по-кисліше.

tvorozhno-klubnichnyj-smuzi_5

Третій компонент — згущене молоко.

tvorozhno-klubnichnyj-smuzi_6

І, нарешті, останніми в блендер відправляємо ягоди полуниці,

tvorozhno-klubnichnyj-smuzi_7

якщо полуниця була попередньо заморожена, то додавати лід не слід, якщо ж ні, то 3 кубики льоду додадуть напою необхідну прохолоду і свіжість.

tvorozhno-klubnichnyj-smuzi_8

Далі включаємо блендер на найбільші обороти і збиваємо близько 7 хвилин.

tvorozhno-klubnichnyj-smuzi_9

Після всіх маніпуляцій розливаємо смузі по красивих склянках, прикрашаємо соломинкою, гілочкою мьяти і подаємо до столу. Такий напій найкраще вжити відразу, поки не осіла збита структура.

tvorozhno-klubnichnyj-smuzi_1

Дивись ще:

Оставить комментарий

Вы должны авторизоваться для отправки комментария.