Яндекс.Метрика

Шоколадна кондитерська ковбаска

Якому ласуну не знайомий такий милий серцю смак тістечка «Картопля» (або «колобок»), торт «Їжачок» або звичайнi кондитерськї ковбаски? Хіба що тому, хто байдужий до шоколадним ласощів. А вже для любителів цієї ласощі кращої радості і не придумати. І, виявляється, ці ласощі просто і швидко можна зробити і вдома. Практично не докладаючи ніяких зусиль, буквально за півгодини можна створити ось таку чудову не тільки на вигляд, але і на смак, кондитерську ковбаску.

889-1

І продуктів для цього кулінарного шедевра треба зовсім не багато.

Інгредієнти:

889-2

200 р. масла вершкового
печиво (цукрове, ювілейне, до чаю — будь-яке здобне) — грамів 300
какао-порошок — 3 ложки столові
горіхи волоські — грамів 100
банки згущеного молока
цукор — склянки
Приготування:
На мьясорубці подрібнити горіхи і печиво.

889-3

Якщо немає бажання крутити мьясорубку, можна покласти печиво у мішок поліетиленовий і акуратно подрібнити кухонним молоточком. Горіхи ж можна покришити ножем. Далі викласти в ковшик (каструльку) масло вершкове і розтопити.

889-4

Всипати в розтоплене масло цукор, перемішати і як тільки він розчиниться, з вогню зняти і всипати какао, знову перемішати і ввести згущене молоко.

889-5
889-6

Потім вилити вміст ковша в подрібнену суміш печива з горіхами, ретельно перемішати.

889-7
889-8

Розстелити на столі поліетилен або плівку харчову, викласти на нього суміш у вигляді ковбасок і, туго звернув, помістити в морозильну камеру на годину-дві для застигання. Затверділу ковбаску порізати на кружечки і викласти на блюдце. Вийшло і красиво і смачно. Чи не правда?

889-9
889-10
889-11
889-12

Приємного апетиту!

Дивись ще:

Один комментарий на “Шоколадна кондитерська ковбаска”

Оставить комментарий

Вы должны авторизоваться для отправки комментария.