Яндекс.Метрика

Шоколад

Усі люблять отримувати подарунки, як маленькі дітки, так і дорослі. Часом дорослі радіють подарункам навіть більше ніж діти, особливо чоловіки. —
Приготуйте шоколад в домашніх умовах своїми руками. Це не тільки дуже смачно, але ще і дуже захоплююче і цікаво … готувати вдома то що зазвичай купуємо в магазині і чого зазвичай завжди мало.

Як інгредієнти нам потрібно взяти:

5 ст. ложок молока-50 р. вершкового масла-6-8 ст. ложок цукру-5 ст. ложок какао-1 ч. ложка борошна-
формочки для льоду або інші формочки, в які ми наллємо гарячий шоколад.

Беремо невелику каструльку, вливаємо в неї молоко, какао, цукор, перемішуємо все і ставимо на вогонь. Далі доводимо до кипіння і додаємо 50 р. вершкового масла. Безперервно і повільно перемішуючи суміш, поступово додаємо борошно і знову доводимо до кипіння. Як тільки борошно повністю і рівномірно розмішається знімаємо з плити каструлю.

В якості начинки в шоколад можна додати горіхи (подрібнені волоські горіхи, арахіс або фундук), а також родзинки. Ще можна начинити наш шоколад вафельної крихтою. Якщо ви будете робити шоколад з «начинкою», то краще це робити шарами на етапі заливки в формочки. Половину формочки залити шоколадом, потім насипати горішків або інший начинки, далі залити решту половину форми.У нас повинні бути приготовані формочкі.Достаем формочки для шоколаду і вливаємо вміст каструлі в формочки, ставимо їх у морозилку. Вже через кілька годин шоколад стане твердим і буде готовий.

Джерело:-sdelay-sam.su

Дивись ще:

Оставить комментарий

Вы должны авторизоваться для отправки комментария.