Яндекс.Метрика

Шалено смачний торт «Панчо»

панчо
Інгредієнти:
— 6 яєць
— 2 склянки цукру
— 1 ч.л. соди
— 4 ст.л. какао
— 1/2 ст.л. лимонного соку
— 1 стакан волоських горіхів
— 700 г сметани
— 250 р борошна
— 1/2 плитки темного шоколаду.

Спосіб приготування:
1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну (10 хвилин міксером).
2. Потім, продовжуючи збивати, невеликими порціями ввести 1 склянку цукру.
3. Ввести яєчні жовтки (по одному).
4. Какао просіяти через сито, щоб не було грудочок, всипати в тісто і акуратно перемішати.
5. Потім у кілька прийомів додати борошно і соду, погашену лимонним соком.
6. Форму змастити маслом. Розділити тісто на дві частини. Вилити 1 частину тіста в круглу форму і поставити в духовку. Випікати при t 180°с до готовності. Теж зробити з другою частиною тіста.
7. Перший корж розділити поперек. Другий корж порізати кубиками 2-3 див.
8. Сметану збивати близько 10 хвилин, поки вона не стане пишною і повітряною масою.
9. Додати 1 склянку цукрового піску, збивати близько 5 хв.
10. Змастити 1 частина розрізаного коржа сметанним кремом, викласти подрібнені волоські горіхи, теж проробити з другою частиною.
11. Кубики вмочати в крем і викладати на торт. Скласти торт у формі гірочки.
12. Розтопити шоколад на водяній бані і нанести малюнок.

Дивись ще:

Оставить комментарий

Вы должны авторизоваться для отправки комментария.