Яндекс.Метрика

«Рятуємо» зачерствілий батон

Напевно багатьом нерідко доводилось стикатися з такою проблемою як зачерствілий хліб. Вирішити  її можна декількома способами:
• викинути разом з іншим сміттям — погодьтеся, це найогидніший і бридкий метод-
• розкришити і нагодувати вуличних завжди голодних пташок — ось це вже справа блага-
• ризикнути «реанімувати» хлібець, скориставшись своєю винахідливістю.

Саме третій спосіб порятунку хліба (у моєму випадку батона) я і хочу запропонувати.
Отже, для порятунку батона мені потрібно сам батон, олія соняшникова, цукровий пісок буквально ложечка чайна та 1 яйце. Ах так, ще сковорідка з кришкою.

spasaem-zacherstvevshij-baton_1

Спосіб «порятунку»:
Нарізаю батон невеликими і не товстими шматками. Яйце разом з цукром збиваю в мисочці.
Умочуємо в яєчну суміш кожен шматочок і укладаємо на прогріту і политу маслом рослинним сковороду.
Як тільки хліб підсмажиться, перевертаю шматки і закриваю кришкою сковорідку. Через пару хвилиночок відкриваю і викладаю на тарілку обсмажені з обох сторін шматки батона.
Хліб врятований. З нього вийшов непоганий підсолоджений десерт до чаю.

spasaem-zacherstvevshij-baton_2
spasaem-zacherstvevshij-baton_3
spasaem-zacherstvevshij-baton_4
spasaem-zacherstvevshij-baton_5

spasaem-zacherstvevshij-baton_7

Приємного апетиту!

Дивись ще:

Оставить комментарий

Вы должны авторизоваться для отправки комментария.