Яндекс.Метрика

Простий рецепт приготування телятини

Досить простий рецепт приготування телятини, припаде до смаку навіть самим примхливим-гурманам. —

Продукти на одну порцію:-Телятина з кісточкою (філе в палець завтовшки) — пара дрібних яєць-панірувальні сухарі-арахісове масло-перець-вершкове масло-щіпка солі. -Мьясо промити. Не відбивати. Збити яйця в просторій мисочці, шар панірувальних сухарів висипати в окрему тарілочку або на маленький піднос. Вмочити мьясо кожною стороною в яєчну масу, в сухарі, повторити процедуру (занурюючи під вбиті яйця і сухарі), добре притискаючи, так, щоб утворилася щільна кірочка. На сковорідку вилити арахісове масло, нагріти, додати вершкового масла. Просмажити підготовлене мьясо до отримання поверхні рівного золотисто-бежевого відтінку. Посолити, поперчити. Подати гарячим. Можна злегка окропити лимонним соком. Для зручності гостей кісточку можна обгорнути алюмінієвою фольгою.

Дивись ще:

Оставить комментарий

Вы должны авторизоваться для отправки комментария.