Яндекс.Метрика

Повітряний рис

Повітряний рис

Це дуже незвичайне ласощі, як за смаком, так і з приготування. Нам знадобитися всього два інгредієнти:

Необхідні інгредієнти для приготування:

-Склянки два круглого відбірного та чистого рису
-Рафінована рослинна олія.

Процес приготування повітряного рису:

1. Рис необхідно відварити 20-25 хвилин у великій кількості води. Рис повинен трохи перевариться, але його рисинки злипатися не повинні. Зливаємо воду через друшляк. Дати воді стекти. Викласти рис на паперовий рушник або серветки і дати просохнути.
2. Беремо деко для випічки в духовці. На нього стелим пергаментний папір або папір для випічки. Викладаємо наш відварений рис в один шар і ставимо в духовку на 1,5-2 години при температурі 110-70 градусів Цельсія. Рис повинен повністю висохнути.
3. Далі беремо сковороду. Ллємо в неї трохи рослинного масла, що б рис в ньому небагато плавав. Розігріваємо сковороду з маслом до нормальної температури смаження але не до димленія масла.
4. Закладаємо наш сухий рис невеликими порціями. Рис тут же починає моментально здуватися. Тут же його знімаємо і викладаємо на серветки або паперовий рушник, даємо зайвому маслу стекти і вбратися в серветку.

Наш чудовий повітряний рис готовий! А що робити з ним далі — вирішіть самі. Приємного апетиту.

Дивись ще:

Оставить комментарий

Вы должны авторизоваться для отправки комментария.