Яндекс.Метрика

Піца на батоні

Рецепт піци на батоні — справжня знахідка у разі, коли потрібно приготувати смачне, ситне блюдо в максимально короткі терміни. Наприклад, прийшли неждані гості. Можна приготувати таку піцу і на сніданок, якщо від вечері залишилося продуктів «всього по чуть-чуть»: трохи ковбаси чи мьяса, шматочок сиру, половинка помідора, підсохлий хліб. З цього «трохи» вийде улюблене блюдо для дітей і дорослих.

Для піци на батоні потрібно:

4-5 скибок батона (кількість залежить від діаметра сковороди) —
яйця (для маленької сковороди досить пари яєць, для посуду з великим діаметром дна — не менше чотирьох) —
25-50 мл молока-
ковбаса, мьясо, гриби (продукти і їх кількість довільно) —
100-150 г сиру твердого або плавленого-
помідор свіжий або вьялений-
цибулю і моркву для пережарку-
рослинне масло.

Приготування піци:

1. Готуємо «начинку» для піци. Для цього ріжемо на шматочки ковбасу, гриби або мьясо. Якщо в наявності всього потроху, робимо асорті з цих продуктів.

Піца на батоні

2. Обсмажуємо цибулю. До цибулі можна додати моркву, помідори.

Піца на батоні

3. Зьєднуємо овочі, гриби, мьясо і ковбасу і перекладаємо цю масу в чашку. Нарізаємо батон скибочками.

Піца на батоні

4. Злегка підсмажуємо хліб з одного боку і перевертаємо. Всі порожнечі, наявні між скибками батона, заповнюємо невеликими шматочками хліба.

Піца на батоні

5. Збиваємо яйця з молоком.

Піца на батоні
Піца на батоні

6. Викладаємо на «корж» з батона начинку і рівномірно поливаємо її збитими яйцями.

Піца на батоні
Піца на батоні

7. Посипаємо піцу тертим сиром, накриваємо сковороду кришкою. Зменшуємо вогонь до мінімуму. Час приготування близько 10 хвилин (орієнтуйтеся по готовності яєчної заливки).

Піца на батоні

Піца готова. Перевірено: смачно!

Піца на батоні
Піца на батоні

Дивись ще:

Оставить комментарий

Вы должны авторизоваться для отправки комментария.