Яндекс.Метрика

Омлет з шинкою

Омлет з шинкою

Омлетом, так само як і яєчнею вже давно нікого не здивувати. Напевно кожен школяр вміє готувати такі простенькі страви. Але часом не кожен дорослий намагається дещо урізноманітнити страви з яєць, доповнивши їх ще яким-небудь продуктом. А адже омлет можна зробити неймовірно смачним і поживним, додавши в нього всього лише, приміром, трохи шинки. Зате страва вийде значно смачніше, духмяний і ситніше, ніж з одних тільки яєць.

Омлет з шинкою

Для приготування такого омлету потрібно:
пара курячих яєчок,
невелику скибочку шинки,
перець, сіль,
шматочок маргарину,
ну і, звичайно ж, хороша сковорідка.

Приступаємо до приготування омлету з шинкою:
Збиваємо в мисці яйця, додаємо в них перець і сіль. Дрібною соломкою нарізаємо шинку.
Кладемо на сковорідку маленький шматочок маргарину, а коли він розтопиться, виливаємо збиті яйця.
Як тільки краю омлету почнуть запікатися, кладемо зверху шматочки шинки.
Щоб омлет запікся повністю, потрібно його вже спраглі краєчки відтягнути до середини виделкою або лопаткою, нахиляючи при цьому сковороду, щоб рідкі яйця стікали на дно сковорідки і пропікалися.
Коли весь омлет пропечеться, його краї відгинаємо до середини, складаючи у вигляді пиріжка.
У такому вигляді переміщаємо омлет на тарілочку і розрізаємо для зручності на шматочки.
Подавати омлет до столу переважно гарячим.
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою

Дивись ще:

Оставить комментарий

Вы должны авторизоваться для отправки комментария.