Яндекс.Метрика

Морозиво

Рецепт дуже простий. Беремо будь-які ягоди. Це може бути малина, чорна смородина, порічки, полуниця, чорниця.

Беремо будь-які ягоди

Можна робити також асорті з ягід. Перемішуємо ягоди з цукром (півсклянки), можна збити акуратно міксером. Повинна вийти однорідна маса.

Перемішуємо ягоди з цукром
збити акуратно міксером

Потім додаємо вершки. Жирність у вершків повинна бути, чим вище, тим краще. Вони можуть бути 10%, 20%, 32%. Обсяг не має значення. На двох чоловік вистачає 200 мл.

додаємо вершки

Після додавання вершків, збиваємо все міксером або блендером. Додаємо ложку манної крупи і перемішуємо.

збиваємо все міксером або блендером

Після цього виливаємо в посуд: це можуть бути формочки або стаканчики.

виливаємо в посуд

Ставимо в морозильник. Після того як морозиво замерзне, його можна вживати.

Морозиво своїми руками

Морожене виходить досить тверде, тому потрібно, щоб воно трохи підтануло. Потім його накладають ложкою в тарілку. Якщо морозиво в стаканчику, можна поставити стаканчик в гарячу воду на хвилину, а потім перевернути його в глибоку тарілку або кухоль. Вийде фігурка. Так їсти його набагато зручніше. Таке морозиво набагато смачніше, ніж магазинне. Хоча виходить трохи дорожче. Але воно дуже корисне, так як готуватися з натуральних продуктів без хімії. Для дітей — це незамінний десерт. Приємного апетиту!

Дивись ще:

Оставить комментарий

Вы должны авторизоваться для отправки комментария.