Яндекс.Метрика

Ледачі вареники

Ця страва не тільки дуже смачне, але і дуже корисне. Якщо ви займаєтеся спортом, то ці вареники ви обовьязково включіть в свій раціон, високий вміст білка і низький вміст жиру це те, що потрібно.
Ледачі вареники відмінно підходять для сніданку і готуються (якщо діставати готові з морозилки) лічені хвилини, так що ви не встигнете на свою роботу, навчання або по своїх справах, а добре самопочуття від прекрасного сніданку вам гарантовано.

Приготування.
Беремо на дві порції:
250 г сиру.
1 яйце.
3-4 повних столових ложок борошна +1 ложку для посипання.
Цукор і сіль за смаком.

Ледачі вареники

Якщо ви берете домашній сир, то пропустіть його через сито або через мьясорубку для надання йому однорідності, з сиром з пачки можна готувати відразу, без просіювання.
Змішайте сир, борошно, яйце, сіль і цукор. Розімніть весь вміст мьялкою до однорідної консистенції.

Ледачі вареники

Розкачайте тісто, що вийшло на невеликі ковбаски. Ці ковбаски поріжте на кубики, кульки або будь-яку іншу вподобану вам форму.

Ледачі вареники

Приготування.

Кидаємо наші варенки в киплячу підсолену воду. Доводимо до кипіння і чекаємо поки вареники спливуть. Після чого чекаємо 1-2 хвилини і витягуємо ласощі шумівкою.

Ледачі вареники

Викладаємо на тарілку.

Ледачі вареники

Можна додати вершкове масло, ягідне варення, мед. Я зазвичай додаю шматочок вершкового масла і посипаю цукром.

Ледачі вареники

Самостійно зроблені вареники вийшли дуже смачними і поживними. Приємного апетиту.

Дивись ще:

Оставить комментарий

Вы должны авторизоваться для отправки комментария.